ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

MANİSA'DA SİLAHLI KAVGA! 1 AĞIR YARALI

MANİSA’nın Şehzadeler ilçesinde iki kişi arasında yaşanan tartışma sonrası taraflardan T.G silahla sol koltuk altından vuruldu. T.G ninhayati tehlikesi devam ederken, polis olayın şüphelisi Y K.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Eklenme:03.10.2019 / 22:31          Güncelleme:03.10.2019 / 22:31

Olay, Şehzadeler ilçesi Kuşlubahçe Mahallesi 4229 Sokak üzerinde saat 18:00 sıralarında meydana geldi. 45 AAY 776 plakalı hafif ticari kamyonetle 4229 sokak üzerindeki bir tarlaya gelen T.G (31) ve Y. K.(33) burada sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönen tartışmada Y K. araç içerisindeki ruhsatsız tabancayla T.G’ye doğru 4 el ateş etti. Mermilerden biri T.G’nin sol koltuk altına isabet etti.

 Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hayati tehlikesi bulunan T.G’Yİ Merkez Efendi Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Bu sırada olayın şüphelisi Y. K. olay yerinden kaçarak kayıplara kaçırdı.

 Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Ekipleri bölgede derinlemesine yaptığı incelemede taşın altına saklanmış bir adet tabanca buldu. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran ekipler, olayı gerçekleştiren kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Araç incelenmek üzere çekici vasıtasıyla emniyete götürüldü. Öte yandan bölgede 4 adet boş kovan, araç içerisinde ve aracın yakınlarında boş senetler buldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45