ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

BAŞKAN ÇERÇİ’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Bağımsızlık ve kurtuluş destanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz" diye konuş

Eklenme:29.08.2019 / 18:55          Güncelleme:29.08.2019 / 18:55

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 97 yıl önce Türk askerinin düşmana karşı kahramanca mücadele ederek büyük bir kurtuluş destanı yazdığını dile getirdi. 30 Ağustos’un Türk Milleti için bir dönüm noktası olduğuna vurgu yaptı. Başkan Çerçi yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: " Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, Türk'ün bağımsızlık mücadelesini, vatan aşkını dünyaya gösteren ön önemli başarılarından biri; bir bağımsızlık, kurtuluş destanıdır. Cephanesi elinden alınan, orduları dağıtılan ve tarihin karanlığına gömülmek istenen bir milletin, yokluk ve yoksullukla sınavında dahi vatan, bayrak, özgürlük ve namus uğrunda gösterdiği asil direniş, tüm mazlum halklara örnek olmuştur. Büyük fedakârlıklarla kazanılmış bu vatan ve bağımsızlığımız, bizlere büyük görevler yüklemektedir. Bu büyük destana, beraberliğimize her zaman sahip çıkacağız. 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişimi örneğinde olduğu gibi milli birliğimizi bozarak ülkemizi bölmek isteyen karanlık güçler unutmamalıdır ki; Türk Milleti, devletimiz üzerinde oynanan kirli oyunlara asla prim vermeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45