ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

MANİSA'DA KARŞI ŞERİDE GEÇEN OTOMOBİL ORTADAN İKİYE BÖLÜNDÜ

MANİSA’nın Şehzadeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ortadan ikiye bölündü. Kazada 3 kişi yaralandı.

Eklenme:12.07.2019 / 23:42          Güncelleme:13.07.2019 / 00:08

Kaza saat 21.30 sıralarında Şehzadeler ilçesi Veziroğlu Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Manisa yönünden İstanbul yönüne giden Rahmi Çeliker(45) idaresindeki 09 AE 917 plakalı otomobil, İstanbul yönünden Manisa istikametine giden Oğuz Karayılan(40) idaresindeki 06 BEM 724 plakalı otomobile, ardından yine aynı yönde seyir halindeki Hakan Etleç(45) yönetiminki48 NL 765 plakalı otomobile önünden çarptı. Karşı şeride geçen Çeliker idaresindeki otomobil çarpmanın etkisiyle ikiye bölündü. Aracın motor kısmı yolun ortasında kalırken bagaj kısmı ise bariyerleri aşarak dere yatağına uçtu. Kazada Rahmi Çeliker, eşi Hediye Çeliker(48) ile Oğuz Karayılan yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Emniyet güçleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise yaralıları bulundukları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Hayati tehlikeleri bulunmadığı öğrenilen yaralılar Şehir Hastanesi’ne tedavi altına alındı. Öte yandan kaza nedeniyle İstanbul-Manisa yolu üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ OLAYI BÖYLE ANLATTI

Kazadan yara almadan kurtulan araç sürücüsü Hakan Etleç, kaza sonrası büyük bir şok yaşadığını ifade ederek yaşadığı anı şu şekilde anlattı: “Ben İstanbul yolundan Manisa’ya yoluna doğru geliyordum. Veziroğlu kavşağını geçtikten sonra karşıdan bir araç hızla bizim bulunduğumuz şeride geçti. İlk olarak aynı şeritte gittiğim araca sonra da benim kullandığım araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle 09 plakalı araç ortadan ikiye bölündü. Çok şükür bende birşey yok ama diğer arkadaşlar biraz yaralandı. Allah hepsinin yardımcısı olsun.” Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45