ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Koldere Yeniden İnşa Ediliyor

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, 15 milyon TL alt ve üstyapı yatırımı yapılan Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere Mahallesinde incelemelerde bulundu. Aydınyer, daha sağlıklı yaşam alanları için il genelinde yürüttükleri çalışmalar ile Manisalıların yıllardır bekledikleri hizmetlere kavuştuğunu söyledi.

Eklenme:09.07.2019 / 16:15          Güncelleme:09.07.2019 / 16:15


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin de ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı’nın Koldere Mahallesinde hayata geçirilen işi Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer yerinde inceledi. Aydınyer’e ziyaretinde MHP Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, Saruhanlı eski MHP Meclis Üyesi Ahmet Tumbalı, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Yener Sav ve MASKİ İlçe Şefi Ahmet Yılmaz eşlik etti. Mahallede 57 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme işinde ana hat çalışmalarının tamamlanmasının ardından abone ve parsel bağlantılarında da sona gelindi. 75 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışması da yürüten MASKİ ekipleri, Koldere’ye yepyeni bir görünüm kazandırıyor. İş kapsamında 2 içme suyu deposu inşaatının da yer aldığı mahallede depoların mekanik ve elektrik tesisatlarının bağlantıları yapılıyor. Toplam 15 milyon TL yatırım yapılan Koldere, adeta yeniden inşa ediliyor.
Mahalle muhtarı Durbay da çalışmalardan memnun
Mahalle Muhtarı İbrahim Durbay da mahallelerinin çok güzel olduğunu ifade ederek çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Koldere hak ettiği hizmetlere kavuşuyor
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, idare olarak alt ve üstyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini de hak ettikleri hizmetlerle tanıştırıyoruz. Daha sağlıklı yaşam alanları inşa etmek için yürüttüğümüz çalışmalar ile vatandaşlarımız yıllardır bekledikleri hizmetlere kavuşuyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda hayata geçirdiğimiz çalışmalar ile ilimiz genelinde birçok mahallenin kaderini değiştirdik, değiştirmeye de devam edeceğiz” dedi. 
 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45