ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

BAŞKAN ÇELİK DİLŞİKAR’DA İFTAR YAPTI

Şehzadeler Belediye Bakanı Ömer Faruk Çelik, Dilşikar Mahallesi’nde hayırseverler tarafından verilen iftara katılarak onbir ayın sultanı Ramazan’ın güzelliklerini vatandaşlarla birlikte paylaştı.

Eklenme:25.05.2019 / 14:46          Güncelleme:25.05.2019 / 14:46

Her fırsat ve platformda vatandaşlar ile içiçe olan ve bu nedenle vatandaşların ‘Gönüllerin Başkanı’ olarak nitelendirdiği Şehzadeler Belediye Bakanı Ömer Faruk Çelik, Ramazan vesilesiyle de vatandaşlarla sık sık bir araya geliyor. Başkan Çelik, son olarak Dilşikar Mahallesi’nde hayırseverler tarafından verilen iftara konuk oldu. İftar öncesi mahalle sakinleriyle sıcak bir sohbet ortamı yakalayan Başkan Çelik, hem onların talep ve isteklerini dinledi hem belediyenin çalışmaları hakkında onları bilgilendirdi. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu onlarla aynı sofrada paylaşan Başkan Çelik "Şehzadeler olarak biz büyük bir aileyiz ve ailemizle her fırsatta bir araya gelmeye çalışıyoruz. Ramazan ayı da bu buluşma için güzel bir vesile. Bizi Ramazan’a ulaştıran Rabbime sonsuz hamd ediyorum. Cenabı Allah Kadir Gecesi’ne de ulaşmayı ve günahlardan arınmış bir şekilde Ramazan Bayramı’na kavuşmayı bize ve tüm İslam alemine nasip etsin. Ramazan ayı kardeşliktir, kaynaşmaktır, dayanışmadır, rahmet ayıdır. Dolayısıyla bu ayda daha çok hayır ve hasenat yapmalıyız. Bu anlayışla Dilşikar Mahallemizde hayırseverlerimiz muhtarımızın öncülüğünde bir iftar sofrası kurdular. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum. Rabbim tüm hayırseverlerimizin hayırlarını kabul etsin.”diye konuştu. Dilşikar Mahallesi iftarında Başkan Çelik’e, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Baybatur da eşlik etti.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45