ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

BAŞKAN ÇERÇİ 1 MAYIS'I KUTLADI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Ülkemizin büyümesinde, kalkınmasında emekçilerimizin alın teri vardır” diye konuştu

Eklenme:30.04.2019 / 22:36          Güncelleme:30.04.2019 / 22:36

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, helal kazancı, emeği kutsal sayan milletin bir ferdi olarak, tüm çalışanların gününü kutladı. Başkan Çerçi mesajında, "Emek ve alın teri en yüce değerdir. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in 'İşçinin ücretini alnının teri kurumadan veriniz' hadisiyle dinimizde emeğe verilen değeri göstermektedir. Unutulmamalıdır ki ülkenin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayan, çalışan, üreten, işçi ve emekçi vatandaşlarımızdır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Türkiye’nin gelişme ve kalkınma mücadelesinde hayati rol ve önemi olan, emeğin ve alın terinin, dayanışmanın, kaynaşmanın ve kucaklaşmanın günüdür. İlçemiz de de yaklaşık 70 bin işçimiz, emekçimiz Organize Sanayi Bölgemizde çalışmaktadır. Yine belediyemizin hizmetlerinde temizlikten park bahçe çalışmalarına, yol yapımından, altyapı hizmetlerinde işçilerimizin emekleri büyüktür. Bu duygu ve düşüncelerle ülkesinin büyümesine, gelişmesine kalkınmasını sağlayan işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45